cristianveet logo
Loading Events

INIȚIERE ÎN INIMA INDIEI

ianuarie 6, 2024 - ianuarie 23, 2024

Supranumită și “țara mirodeniilor”, India este un loc în care orice om trebuie să ajungă o dată în viață.

Șocul cultural pe care îl vei avea când ieși din aeroport va trece cu siguranță și vei descoperi un colț de lume plin de culoare, oameni bucuroși să primească turiști și îți vei da seama de asta când îți vor cere să faci o poză cu ei, mâncare picantă.

Doar e țara de origine a piperului, fructe delicioase, femeile care, indiferent de clasa socială, poartă mereu sari tradițional, copiii foarte simpatici care sunt machiați cu creion kohl, ricse de tot felul din care îți poți da seama cât de haotic se circulă în India și câte și mai câte.

Oricât de mult ți-ar povesti cineva despre India sau orice carte/articol ai citi despre acest loc, vei deveni foarte curios. Însă India este o țară în care se trăiește, se simte, trebuie să fii acolo să știi dacă o iubești sau o urăști!

Dă-ți voie să ai 17 zile doar pentru ține , să uiți de griji și obligații ,să te conectezi la corpul tău – “templul sufletului”, să-ți amintești cine ești cu adevărat.

Călătoria noastră cuprinde vizite în mari orașe: New Delhi, Agra, Jaipur, Orcha, Khajuraho, Bhopal, Sanchi, drumeții în locuri sacre, temple străvechi.

Share This Event

2829071
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Start:
ianuarie 6, 2024
End:
ianuarie 23, 2024
Event Category:
Website:
https://www.cristianveet.com/initiere-in-inima-indiei

Venue

India
India + Google Map

Organizers

Cristian Veet
Swami Ganga
0
0
0
0
0
Select your currency
EUR Euro
RON Leu românesc
Scroll to Top